2016. április 10., vasárnap

Helyzetjelentés

Kedveskéim! 
Most nem egy új résszel, hanem egy kis jelentéssel jönnék, ami nem épp a legjobb lesz.
Nincs ihletem, unalmasan írok. Be kell vallanom, hogy nagyon sokat kellene még tanulnom, úgy érzem kár volt belefognom a blogolásba. Az érzelmes részeket jól le tudom írni, de a többit, magát a cselekményt nem tudom érdekessé tenni, monoton lesz, ezáltal unalmas. Nagyon sajnálom és elnézést kérek az olvasóimtól, elsősorban ettől a huszonöt emberkétől, akik követnek.
Ha esetleg van valami, amit szeretnétek velem tudatni, akkor nyugodtan írhattok, akár kommentet is, vagy bármit. Segítségre lenne szükségem tapasztalt íróktól, hogy egy ilyen történetet hogyan kellene szépen megírni.
Egyelőre felfüggesztem az írást, esetleg a nyárra megjön az ihlet. De felteszem a kérdést: Mit rontottam el szerintetek ennyire? Mi az, amit meg kellene változtatni? 

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Sajnálattal hallom, hogy abbahagyod. Nekem nagyon tetszett, szerintem nem volt unalmas! Sőt a gólyatáboros részt, meg amikor Ádámmal veszekszik azt nagyon élveztem!
    Én örülnék ha folytatnád!
    Gyöngyvér

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gyöngyvér!
      Köszönöm a kedves szavakat!
      Véglegesen nem hagyom abba, csak kell egy kis idő, mire megtanulok írni. Sajnos az a rész, amit elkezdtem, a nyolcadik, az számomra unalmasnak bizonyult. Hiányoznak azok a részek, amikor a főhősünk nem Ádámmal van. Mivel azokat a részeket én is tudom élvezni, főleg a színházasat szerettem a legjobban.
      Úgyhogy kell egy kis idő, de szerintem folytatni fogom s nyáron.

      |Nina

      Törlés
  2. Szia Nina!

    Amint végzek a vizsgaidőszakkal, ígérem, megnézlek és véleményezlek! Nem állítom, hogy nagyon értek az íráshoz, de igyekszem valami építő jellegűt összehozni! Addig is kitartást és sok sikert a tanuláshoz - és ne aggódj, nem felejtettelek el ;)

    Puszi

    Maiev

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Maiev!
      Nagyon szépen köszönöm a támogatást, nagyon sokat jelent nekem! Örülök, hogy nem felejtettél el. :)
      Nem tudom még a vizsgám eredményét, de majd hátha és hátha majd valahogy sikerül folytatnom a blogot egyszer.

      |Nina

      Törlés